Wednesday, May 6, 2015

Pingviini ja tähdet

Paskiksessa #277 on aiheena bingo, josta valitsin rivin harmaa - X - tussi. Pingviini on väritetty harmaalla tussilla ja otetaan äksäksi sitten vaikka tähti.

Paskis on kyllä ihan paras haaste! Näköjään muidenkin mielestä kun niin kovasti on osallistujia aina. Kortistonhan jouduin silloin aikoinaan lopettamaan, kun ei vaan löytynyt tarpeeksi osallistujia ja veihän se toki aikaakin. Joskus mietin, että pistäiskö uuden haasteblogin pystyyn... Sellaisen, jossa ei olisi voittajia tai palkintoja. Osallistuisitko sinä?7 comments:

Puuhis said...

Tämä on hyvä!

Nanna said...

Hieno ja suloinen! Mä kyllä osallistuisin;) FB.ssa kun on se Paperiaskarteluhaaste niin kyllä olen jokaiseen osallistunut ihan vain askartelun ilosta vaikka palkintoa ja parasta korttia ei valitakaan. Askartelu on kuitenkin se pääasia ja että saa luoda uutta:)

Kikka Kainu-Lehto said...

Oi mikä söpöläinen, tää on ihana!

Armiida said...

Upea kortti.
Kyllä minä osallistun, aina tilanteen ja aiheen mukaan, jos laitat haasteen pystyyn. En tarvitse palkintoja houkuttimeksi osallistumiseeen.

Noksu said...

Ihana kortti. Minä osallistuisin myös, jos haasteblogin pistäisit pystyyn. Itse en kortteja tee vaan leiskoja. Skräppääjiä en pahemmin suomalaisiin haasteisiin näe osallistuvan. Siksi paperilla lehden skräppäyshaaste lopetettiin. Paperiaskarteluhaasteessa ei ole, vielä ainakaan, mitään palkintoa luvassa. Mutta ehkä joskus :)

Kaisuli said...

Hurjan soma kortti.
Mielestäni haasteita ei ole koskaan liikaa, sillä koimme paperaskarteluhaasteen fb:ssa kivaksi lisäksi, mutta saisi haasteita enemmänkin olla. :) Itselle haasteet o at ainakin äärimmäisen kivoja inspiraation lähteitä ja hyvä tapa lähestyä itselle vieraampia välineitä /tekniikoita. :)

enkulin käsityöt said...

Suloinen.

Post a Comment

Please leave a comment