Monday, September 24, 2012

Uutta haasteblogia?

Ihan alkuun ajattelin kysellä mikäli olisi tarpeeksi osallistujia ja kiinnostuneita osallistumaan uuteen haasteblogiin. Haasteblogeja kun seuraan, niin osallistujia kyllä näyttäisi löytyvän. Mutta kysymykseni kuuluukin, että osallistuisitko haasteeseen, josta ei saa palkintoa?

Harkitsen sellaista haasteblogia, jossa ei arvottaisi voittajaa, vaan yksinkertaisesti palkittaisiin paras työ maineella ja kunnialla. Ja tietenkin tätä kautta saisi voittaja lisää lukijoita blogilleen. Vai tuntuuko idea liian "arvostelulta"?

Sitten työni Lauran korttihaasteeseen #54. Aiheena kosmetiikka. Luovuutta sai käyttää, joten toivon, että tällainen miesten kosmetiikka kelpaa ;)


Pari viikkoa sitten voitin Paskiksen haasteessa palkinnon! Palkinto näyttää tällaiselta


ja se tuli Villakeijulta. Ihana palkinto, kiitos!

Palaan vielä (palkinnon hehkuttamisen jälkeen...) ensimmäiseen kysymykseen: Osallistuisitko haasteeseen, josta ei arvota palkintoa?

6 comments:

Outiirmeli said...

Haasteista saa inspiraatioita omiin askarteluihin,palkinto ei pääasia.Osallistuin varmaankin,ainakin katselijana jos en saisi itse mitään aikaiseksi.

Apris said...

Jos vaan aika riittää ja aihe innostaa, niin mielelläni osallistun kaikenlaisiin haasteisiin. Palkinto ei ole todellakaan tärkein.

RaijaAnnikki said...

Ei palkinto ole tärkeä..."vaan reilu kilpailu". Vanha sanonta siis osallistuminen ja idean saaminen.

Nanna said...

Olisi kiva saada uusi haasteblogi jossa vaihteeksi ei olisi palkintoa vaan "mainetta ja kunniaa." :)

Puuhis said...

Aiheet ja haasteiden tuomat ideat merkitsevät. Osallistun myös haasteisiin, missä ei ole palkintoja.

Mutta tuo miestenkosmetiikkakuva on mahtis!

Taija said...

Komea kortti!

Minä osallistun haasteisiin mm. siitä ilosta, että saan valmiin haasteen jostain muualta kuin omasta päästä. Miten onkaan suht helppo alkaa kortintekoon, kun on esim. bingorivi, josta valitsee rivin :) Palkinto ei ole tärkeä.

Post a Comment

Please leave a comment