Wednesday, November 2, 2011

P*skarteluhaaste #115

Paskiksen haasteena on tällä kertaa kukat. Käytän itse kukkia sen verran paljon, että melkeinpä millä vaan kortilla voisin tähän osallistua. Väänsin kuitenkin eilen pitkään joulukalenteria ja sen haluan tänne näytille pistää.
Kukkia tässä on noiden omien ruskeiden lisäksi myös tagissä sekä taustapaperissa. Näitä oli suunnitelmissa tehdä lisää, myös isänpäiväkortiksi.

Olisko jollain vinkkejä noihin vetimiin? Pistin haaraniitit ja taitoin ne haarat noin puolesta välistä, jotta tuo pyöreä osa jäi muutaman millin ulos. Niitä vääntäessä vaan meni ikuisuus. Eli kun muuten kalenteri on mukava ja suht nopea tehdä niin mitenkäs saisin noita vetimien tekoa nopeutettua?

7 comments:

Marjut said...

Ihana ihana kalenteri.
Tuollaiseen voisi ehken käyttää Tim Holtz Hitch Fasteners nuppeja. Itselläni on keskeneräisenä pieni laatikko johon sitä vetimeksi kaavailin. (en vain taida sitä saada ikinä valmiiksi)

joanna said...

Kiitos Marjut! Noi olis kyllä aivan täydelliset, mutta kun kalentereita pitäis tehdä viisi niin taitais niille tulla vähän liikaa hintaa :D Kokeilen seuraavaksi ohuen rautalankaan pujotettua helmeä, katsotaan miten käy.

Piia said...

Upea!

Meinasin ehdottaa samaa eli noita Timpan vetimiä sekä Paperellassa on myös ollut myynnissä sellaisia vedinhaaraniittejä, joista ei siis tarvitse jättää ulospäin mitään koska niitistä roikkuu vedin valmiiksi :)

Jos kuitenkin etsit edullista ja nopeampaa keinoa niin korupiikki+ helmi virityksellä voisi onnistua tai ihan niin että liimaat helmen suoraan nupiksi ;) Kierrätysversioon voisi parittomista nappikorviksista kans syntyä kivoja vetimiä ;)

Puuhis said...

Tässäpä on aika homma! Vau...

Pöydän kulmalla näpertelijä said...

Upea!

Marika said...

Wautsi! Näyttää tosi upealta! Haaraniittien taittelu on ehdottomasti kannattanu! Mulle ei valitettavasti oo antaa mitään parempaa vinkkiä...

Marge said...

Aivan ihana joulukalenteri=) Ja nyt onkin päässy jo vähän availemaan luukkujakin;)
Lämmin kiitos äänestäsi Lauran korttihaaste äänestyksessä ja oikein ihanaa joulun odotusaikaa Sinulle=)

Post a Comment

Please leave a comment