Tuesday, October 18, 2011

Hääkutsukortteja

Olen tekemässä kaverin häihin kutsukortteja, ja teemavärit olisi valkoinen, musta ja turkoosi. Ja hopeinen, mutta sitäpä ei nyt näistä korteista löydy.

Tein oikeasti varmaan 50 erilaista luonnosta näistä, siis liimaamatta paikoilleen, ihan vaan sommittelemalla, eikä nyt mikään kuitenkaan ihan täysin iske. No mutta se oli tarkoituskin, että kokeilen kaikkia erilaisia korttipohjia ja sitten katotaan miten käy, eli nämä eivät taida kutsuiksi saakka päästä.

Taisi tulla hölmön näköisiä myös siksi, että en löytänyt kaupasta oikeaa turkoosin sävyä, joten ostin vaan jotain halpaa kokeiluja varten. Valkoisia tai turkooseja strasseja tuonne tulisi tietenkin lisäksi.Miljoonan eri kokeilun jälkeen päätyisin sitten kuitenkin näihin yksinkertaisimpiin, tuo "väärä" turkoosi kun tekee näistä vielä vähän liian tummia, surujuhlat kun ei kyseessä ole :)En myöskään haluaisi ihan noin yksinkertaisia kortteja, mutta täytyy myöskin pitää mielessä se, että minä en taida budjettia päättää :) Mutta kokeilut jatkuu, kyllä sieltä vielä kivat hääkutsukortit tulee! :)

0 comments:

Post a Comment

Please leave a comment